خمیر سمبوسه کوچک

یکی از غذاهایی که هم بچه ها و هم بزرگترها به آن علاقه دارند سمبوسه است. اگر اهل خوردن فست فود سالم باشید، بدون شک سمبوسه خانگی از جمله سالم ترین نوع فست فود است

خمیر سمبوسه کوچک

سمبوسه از ترکیب سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویه تهیه میشود که این مواد داخل خمیر سمبوسه قرار میگیرند و یک میان وعده سالم و خوشمزه را به وجود می آورند.  

خمیر سمبوسه دو نوع کوچک و بزرگ دارد. نوع بزرگ آن 700 گرمی است و نوع کوچک آن 300 گرم میباشد. ابعاد خمیر سمبوسه 300 گرمی هومینا، 7 در 23 سانتی متر است و درون هر بسته 32 عدد خمیر وجود دارد. خمیر سمبوسه هومینا یکی از بهترین انواع خمیر سمبوسه در بازار است که از مواد اولیه سالم و با کیفیت تهیه شده است.

 

خمیر سمبوسه هومینا 300 گرمی

خمیر سمبوسه هومینا یک خمیر سبک، نازک، لطیف و آسان پخت است و به دلیل برخورداری از همین ویژگی ها، به یکی از محبوب ترین انواع خمیر در بازار تبدیل شده است. علاوه بر این پس از پخت طعم بی نظیر و تردی دارد به طوریکه از خوردن آن سیر نمیشوید.

خمیر سمبوسه هومینا ضخامت بسیار کمی دارد و اگر در معرض جریان هوا قرار بگیرد، به سرعت خشک میشود. به همین دلیل توصیه میشود در هنگام استفاده از خمیر، پیچیدن سمبوسه ها را به سرعت انجام دهید و آنها را درون ظرف در دار بگذارید و یا روی سینی را سلفون بکشید.

همچین برای جلوگیری از چسبیدن مواد داخلی به خمیر، بهتر است هر لایه از خمیر را قبل از گذاشتن مواد، کمی مرطوب کنید. برای این کار میتوانید از تخم مرغ، آب، شیر یا کمی روغن و کره ذوب شده استفاده نمایید.

 

طرز استفاده از خمیر سمبوسه

یکی از نکاتی که در هنگام تهیه سمبوسه و یا پیراشکی باید به آن توجه داشته باشید، این است که موادی که قرار است آن را داخل خمیر بگذارید و به فر انتقال بدهید، نباید خیلی داغ و یا خیلی مایع و آبکی باشد. هر دوی این حالت ها سبب میشود بافت خمیر ذوب شود و یا آب مواد را به خود بکشد و پاره شود یا ظاهر نامناسبی به خود بگیرد.

پس از قرار دادن مواد سمبوسه درون خمیر، میتوانید آن را به صورت مثلثی بپیچید و یا آن را رول کنید. همچنین قبل از قرار دادن سمبوسه ها داخل فر، سینی فر را کمی چرب نمایید تا خمیر به سینی نچسبد و پس از پخته شدن به راحتی از ظرف جدا شود.

اگر سمبوسه ها را برای روز بعد آماده میکنید، لازم است آنها را درون ظرف در بسته قرار دهید و آن را در یخچال بگذراید و یا اگر سمبوسه ها را در ظرف بدون در گذاشته اید، باید روی آن را با سلفون بپوشانید تا از رسیدن هوا به آن و خشک شدن خمیر سمبوسه جلوگیری کند.

 

نحوه نگهداری از خمیر سمبوسه

خمیر سمبوسه را میتوانید به راحتی چندین ماه در فریزر نگهداری کنید، اما این کار مستلزم رعایت دو نکته است:

  1. پس از باز کردن جعبه خمیر، تعداد خمیر مورد نیاز خود را بردارید و مابقی را پس از بستن درب جعبه درون کیسه فریزر و یا کیسه زیپدار قرار دهید. این کار از خشک شدن خمیر ممانعت میکند.
  2. هرگز خمیر سمبوسه را در کنار سایر وسایل فریزر طوری قرار ندهید که تحت فشار باشد. فشار به خمیر، فرم آن را تغییر میدهد. به این صورت که پس از خارج کردن خمیر از فریزر و برطرف شدن حالت انجماد، خمیر دچار شکستگی میشود.

 

مشخصات خمیر بزرگ سمبوسه هومینا

نوع خمیر

خمیر سمبوسه

وزن

300 گرم

مدت ماندگاری

3 ماه

ترکیبات

آردگندم-نمک-روغن مایع آفتابگردان-آب

نوع بسته بندی

بسته  opp

شرایط نگهداری

دمای یخچال بین 1 تا 4 درجه سانتی گراد

مجوزها و استانداردها

پروانه ساخت وزارت بهداشت

شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت

21/19056

 

 

محصولات مشابه

خمیر باقلوا هومینا | خمیر بزرگ سمبوسه هومینا | خمیر سمبوسه کوچک هومینا | خمیر کروسان هومینا | خمیر یوفکا گرد | با خمیر هزارلا چی درست کنم

مطالب مرتبط
    تنظیمات