سوهان کنجدی 200 گرم

سوهان کنجدی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که به طرق مختلف تهیه می شود. سوهان کنجدی را بیشتر اوقات با نوشیدنی هایی گرم مثل چای و دمنوش میتوان میل کرد.

سوهان کنجدی 200 گرم

این مدل سوهان را با کنجد و انواع آجیل ها مانند فندق، بادام، پسته و بادام هندی نیز تهیه می کنند. اگر مایلید به همراه چای و سایر نوشیدنی ها، به جای استفاده از قند و شکر، از محصول دیگری استفاده کنید، انتخاب سوهان کنجدی به عنوان یک جایگزین عالی و خوشمزه را به شما توصیه می کنیم. سوهان کنجدی 200 گرم هومینا یکی از بهترین انواع سوهان کنجدی موجود در بازار است که از مواد اولیه سالم و با کیفیت تهیه شده است.

 

سوهان کنجدی چیست؟

به طور کلی، سوهان نوعی شیرینی سنتی یا حلوای ایرانی است که ماده اصلی تشکیل دهنده آن، جوانه گندم است. شهر قم، معروف ترین سوهان ها را تولید می کند اما علاوه بر قم، کرمان و اصفهان نیز دستی در تولید سوهان دارند. به طور کلی سوهان از آب، آرد سبوسدار، جوانه گندم، شکر، روغن، تخم مرغ، هل و زعفران تشکیل می شود که در ایام قدیم به صورت سنتی و دستی تهیه می شده است اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی به کمک دستگاه های پیشرفته تولید می شود.

 

تاریخچه سوهان

طبق روایت ها، در مراسمی که در سال 1290 هجری قمری برگزار شده بود، حلوایی که به آن شکر اضافه شده بود به عنوان هدیه به رئیس ایل قاجار داده شده بود. وی پس از صرف این شیرینی اذعان کرده بود که این شیرینی مثل سوهانی که آهن را می برد، غذای او را برید و هضم کرد. این چنین بود که این حلوا، سوهان نامیده شد. سوهان در ابتدای امر، تنها برای اشراف تهیه می شده است اما امروزه همه افراد می توانند از خوردن این شیرینی خوش طعم لذت ببرند.

 

ارزش غذایی سوهان

سوهان از پروتئین، ویتامین B، ویتامین E و انواع مواد معدنی برخوردار است. این ویتامین ها به آرامش اعصاب و روان کمک زیادی می کنند. قند طبیعی موجود در سوهان، انرژی را در عضلات ذخیره کرده به به عملکرد عضلانی بهتر و کاهش احساس خستگی و بی حالی کمک می کند.

از انواع سوهان به غیر از سوهان کنجدی، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سوهان عسلی (که نوعی آب نبات ترکیب شده با آجیل است)، سوهان حلوایی (سوهان حلوایی مانند سوهان معمولی از موادی مثل آرد گندم، زعفران، کره و مغز پسته و بادام تشکیل شده است)، سوهان بادامی، سوهان گزی، سوهان لقمه ای، سوهان کره ای و سوهان پشمکی.

 

ارزش غذایی کنجد

دانه های کنجد، با وجود اندازه کوچک خود فواید بسیار زیادی برای بدن دارند. منشا دانه کنجد، گیاه کنجد است که از جمله گیاهان قدیمی روغنی است و از لحاظ رشد در شرایط آب و هوایی مختلف، از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است. دانه های کنجد دارای انواع ویتامین ها مانند ویتامین B، کلسیم، مس، نیاسین، تیامین، منیزیم، فسفر، آهن و ... هستند که دانه های کنجد را به دانه های بسیار مغذی تبدیل کرده اند.

 

مزایای استفاده از کنجد در رژیم غذایی

وجود فنول های سسامولین و سسامیناند در کنجد، به کاهش سطح کلسترول و فشار خون کمک می کنند. دانه های کنجد با افزایش میزان جذب ویتامین E، کبد را آسیب های رادیکال حفظ می کنند.

مس موجود در دانه های کنجد نه تنها به درمان آرتریت روماتوئید کمک می کند بلکه به منزله یک آنتی اکسیدان و ضد التهاب غنی عمل می کند و علائم درد و تورم را کم می کند. علاوه بر مس، مواد معدنی زیادی در کنجد وجود دارد مانند آهن که برای برطرف کردن کم خونی توصیه می شود و یا کلسیم که به استحکام استخوان ها کمک می کند. منیزیم نیز به افزایش میزان جذب کلسیم کمک کرده و از عملکرد عضلات قلب پشتیبانی و حمایت می کند. روی موجود در دانه های کنجد نیز علاوه بر تحریک سیستم ایمنی، در کاهش عفونت نقش مهمی ایفا می کند. ویتامین های گروه B، کربوهیدرات، پروتئین و چربی را به انرژی تبدیل می کند. کنجد منبع غنی از فیبر است که با کاهش کلسترول، میزان جذب چربی ها توسط روده را کاهش می دهد.

 

خرید سوهان کنجدی 200 گرم

سوهان کنجدی 200 گرم مرغوب را می توانید با بهترین کیفیت موجود در بازار به صورت آنلاین از سایتپخش مواد غذایی کامیاب ، بخش محصولات تهیه بفرمایید.

 

 

محصولات مشابه 

باقلوا فله پیتزایی | باقلوا فله مخلوط | باقلوا استانبولی 600 گرم | باقلوا گردویی | باقلوا پسته ای | باقلوا پیتزایی | باقلوا پیازی| خرید باقلوا استانبولی در تهران | خرید باقلوا استانبولی | خرید باقلوا استانبولی عمده | سوهان کنجدی 200 گرم

 

 

مطالب مرتبط
    تنظیمات